Find dine nye kontaktlinser hos Brandts Optik i Odense

Det kan være svært at finde de rette kontaktlinser. Det er nemlig meget forskelligt, hvad der passer til folk. Og nutidens mange valgmuligheder, gør det ikke nemmere. Det handler om at finde de mest behagelige kontaktlinser til dine øjne, som også fungerer optimalt. Linser, du kan bruge hver dag, og som gavner dit syn usammenligneligt.

Hos Brandts Optik i Odense kan vi hjælpe med at finde de rigtige kontaktlinser til dig. Efter en synstest finder vi nemlig ud af, hvad der passer bedst til dine øjne. Så hvis du har brug for kontaktlinser, så kig ind forbi butikken.

Muligheder som bevægelsesfrihed og flerstyrkelinser

Takket være forskning, er udviklingen med kontaktlinser heldigvis nået langt. Og derfor er der nu mange muligheder for dig, der fortrækker at bruge kontaktlinser:

  • 1-dags kontaktlinser: til dig der er aktiv og vil slippe rengøringen af linserne
  • 14-dags kontaktlinser: let og hurtig rengøring og kræver minimal tilvænning
  • 30-dags kontaktlinser: bløde linser kun til dagsbrug med rengøring hver aften
  • Døgnlinser: kan bruges døgnet rundt op til 30 dage med stor iltgennemstrømning
  • Flerstyrkelinser: skarpe styrker og glidende overgang med god synskomfort

Komfort med kontaktlinser fra Brandts Optik i Odense

Med kontaktlinser får du en effektiv, sikker og behagelig løsning på dine synsproblemer. Hos Brandts Optik i Odense tilbyder vi råd og vejledning om de forskellige typer linser. Du kan komme til en samtale, hvorefter en test af dine øjne vil være optimalt, for at konkludere om dine øjne egner sig til kontaktlinser. En synsprøve skal til slut hjælpe med at afgøre, hvilken type linse du har brug for. Du kan få nogle kontaktlinser med dig hjem, som du kan prøve, for at se om det er noget for dig.

Så smut forbi Brandts Optik i Odense, hvis du leder efter de perfekte kontaktlinser til dig!