Find det rette brillestel hos Brandts Optik i Odense

Med så mange brillestel at vælge imellem, kan det være en jungle at finde rundt. For faktisk er det jo lige så meget stellet som glasset, der skal passe til din smag og udgøre din personlighed. Så det er ikke kun en ramme omkring brilleglasset. Du skal altså finde stellet, der matcher dig, og som også passer til resten af din brille.

Hos Brandts Optik i Odense giver vi hjælp og vejledning til dig, der leder efter et nyt brillestel. Og vores mange års erfaring og dygtige optikere kan helt sikkert hjælpe dig i mål, med det du leder efter. Så kom ind forbi butikken, hvis du vil være tilfreds med dit køb.

Forskellige farver og former

Der er ikke en grænse for, hvor mange farver og former, du kan få brillestel i. Hos Brandts Optik i Odense kan du blandt andet finde stel med disse looks:

  • Retrobriller fra 1920’erne, der ofte er kuglerunde
  • Clark Kent stilen fra 1950’erne, som i særdeleshed er stilet og velkendt
  • 1980’ernes revival, der ofte har en tyndere kant

Stellene er på hver sin måde moderne og fås fra flere årtier tilbage i 1900-tallet. Så du er ikke begrænset, selv hvis du har forelsket dig i retrostel, og heller ikke hvis du er til det helt klassiske og enkle look.

Find dit brillestel i Odense

Hvis du er nysgerrig efter at se de mange inspirerende typer brillestel, så kom ind forbi Brandts Optik i Odense. Vi har også mange udsmykninger at tilbyde til vores brillestænger, som du måske vil kunne lide:

  • Kæmpe logoer
  • Acetat og print
  • Metal
  • Similismykker

Det kreative ved brillestellene gør både brillerne smukke, men også funktionelle, da det er af højeste kvalitet. Det er således også nemmere at finde den udsmykning, der klæder dit ansigt bedst.