Rodenstock Glas

Vi er stolte forhandlere af Rodenstock glas i dine briller og har været det i mange år. Rodenstock har i mere end 140 år leveret glas af top kvalitet til optik-branchen. Du sikres en bred vifte af muligheder der opfylder ethvert behov og vi har derfor mulighed for at skræddersy en løsning i samarbejde med dig, så du får indflydelse på lige præcis din løsning. Vi rådgiver dig selvfølgelig og opridser fordele og ulemper, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Glas med enkelt eller flerstyrke

Rodenstock glassene tilpasses dit syn og vi har mange muligheder for at optimere glassene med både enkeltstyrke og flerstyrke, så du får det præcist som du vil have det.

Flerstyrkeglas kan være skræmmende for nogle, både fordi man kan få følelsen af at rummet “svømmer” rundt og i nogle glas er det skarpe synsfelt også meget indskrænket. Hos Rodenstock har man arbejdet på at minimere disse gener, så du får den bedst mulige komfort – se deres smarte, visuelle gennemgang af fordelene her

Brandt Optik

DNEye

Med vores Rodenstock DNEye scanner bliver endnu flere individuelle data indarbejdet i fremstillingen af dine Rodenstock glas, så du kan udnytte dit fulde synspotentiale. DNEye Scanneren måler automatisk og meget præcist alle optiske afvigelser i øjet for alle synsområder.

Med brilleglas optimeret med Rodenstock DNEye scanningen ser du for første gang verden med dit fulde synspotentiale. Fordelene er et skarpere syn med større kontraster. Det er en gevinst især i skumringen, men også dit farvesyn forbedres. Derudover åbnes dit synsfelt endnu mere i dine nye briller. Læs mere om konceptet, der hedder B.I.G. vision hos Rodenstock her og vi har også samlet information om konceptet på vores side om B.I.G. glassene