Synsprøver hos Brandts Optik i Odense

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller eller kontaktlinser, kan en synsprøve hjælpe dig med at afgøre det. Enkelt, hurtigt og smertefrit. Og ofte afslører en sådan prøve også øjensygdomme. Hos Brandts Optik i Odense har vores mange års erfaring givet os ekspertise til at få indblik i dit syn, så vi kan hjælpe dig videre, hvis du har gener eller synsbesvær.

 

Sådan foregår en synsprøve

En synsprøve kan bestå af op til 21 tests, der kan afsløre synsfejl. De kan tage en måling af øjets optiske system for at se, om der er fokuseringsbesvær, bygningsfejl og samsynsproblemer. Øjenmusklernes funktion kan også testes, og man kan også se dit farvesyn, dybdesyn og stereosyn.

Så testene er grundige og hjælper med at finde problemet for dig, så vi kan hjælpe med at få dit behov dækket med eventuelt briller eller kontaktlinser.

Hjælp at hente i Brandts Optik i Odense

Hos Brandts Optik i Odense tilbyder vi vejledning om vores synsprøver og videre behandling.

Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har et synsbesvær, bør du måske bestille en synsprøve og være opmærksom på disse tegn på nedsat syn:

  • Vedvarende hovedpine eller sammenknibning kan være tegn på anstrengelse af øjnene
  • Røde øjne kan opstå ved anstrengelse af øjnene, infektion eller ved øjensygdomme
  • Hvis du ser dobbelt, når du holder en hånd for det ene øje, kan det være et tegn på grå stær
  • Hvis du har brug for mere lys eller skal se tingene på længere afstand, er du måske langsynet

Hvis du har nogle af disse symptomer, bør du komme ind hos Brandts Optik i Odense og få lavet en synsprøve, der kan afsløre, hvor godt du ser, og om du har behov for styrke til dine øjne.