Synsprøver hos Brandts Optik i Odense

Hvis du oplever gener med synet, problemer med øjnene, hovedpine eller nakkespændinger, kan briller eller kontaktlinser måske hjælpe dig. Vi kan hurtigt og smertefrit afgøre, om der er ændringer på dit syn der kan forklare problemerne. Vi har mange års erfaring i at tjekke synet og vi tager os god tid ved enhver synsprøve, så du er sikret den bedste service og behandling.

optiker, synsprøve, synsprøverum

 

Selve synsprøven

Hos Brandts Optik starter vi altid med en forprøve i DNEye scanneren, som tager målinger af dit øjes form og giver et foreløbigt overblik over dine styrker. I Odense er vi et af de få steder, der kan tilbyde denne service og dermed give adgang til de bedste glas fra Rodenstock. Inde i synsprøverummet starter den egentlige måling, hvor vi helt præcist skal finde ud af, hvilke styrker der passer til lige præcis dig. Der er ikke noget i prøven der er smertefuldt, men dine øjne kan føles trætte lidt tid efterfølgende.

Gode råd inden synsprøven:

  • Hvis du bruger kontaktlinser er det vigtigt, at du har taget dem ud senest 20 minutter før synsprøven
  • Hvis du har tendens til trætte og anstrengte øjne om aftenen, kan det være en god idé at booke en synsprøve om morgenen. På denne måde kan vi bedst teste dine reelle styrker

Book tid til en synsprøve her 

kvinde, hat, briller