Brandts Optik brænder for service og kvalitet

 

Brandts Optik er din garanti for god kvalitet og service. Vi sætter altid god tid af til den enkelte kunde, så du får mulighed for at få vendt alle aspekter af lige præcis din problematik og kan gå trygt herfra. Vi sætter en stor ære i at være ærlige og er her for at hjælpe dig til at finde den bedste løsning til dine øjne.

optiker, kvinde, briller, kunde, butik

 

VI ER OS SELV

Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker og vi håber, det personlige og nære forhold vi har til vores kunder er med til at skabe tryghed og tillid. Når du kommer her i butikken er det altid den samme optiker der tager hånd om dig og de samme smil, der byder dig velkommen.

 

Book tid til en synsprøve her

Optiker sliber glas til brille optiker, brille, reparation, værksted

VI ER FAGFOLK

Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed.

Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn. Hvis vi vurderer, at der er behov for yderligere vurdering hos en øjenlæge, kan vi henvise hertil.

Det er ikke alle optikere der også er “håndværkere”, men her i butikken har vi værksted i butikkens baglokale og her kan vi hjælpe med at servicere din brille og måske redde den, hvis den har været udsat for et uheld. Bæredygtighed er lig med holdbarhed og de briller vi sælger i butikken skal helst holde længe – det kan de, når de er i god kvalitet og vi samtidig kan yde nødhjælp til en ellers slidt eller skadet brille, så den måske lige kan holde lidt længere.

 

Vi bestræber os altid på at kunne gøre det ekstra for dig, der giver dig lyst til at komme tilbage – og vi håber, du kan mærke det, når vi tager imod dig.

BUTIKKEN

I 2021 overtog Celia butikken og hermed startede Brandts Optik. Tidligere lå der også en optiker på adressen, der var ejet at Lisbet som havde haft den i 23 år og før hende var der også optiker her. Det betyder, at der har været optiker på adressen i mere end 50 år.

Butikken er indrettet, så den er tilgængelig for ganghæmmede. Desuden er der lagt vægt på et lyst, nordisk look der afspejler de flotte stel i butikken. Skal du vente i længere tid er der også altid mulighed for en kop kaffe og vi sætter en ære i være der for dig, uanset om din problematik er hurtigt løst eller tager længere tid.

butik, DNEye, optiker, øje, plakat, synsprøve

butik, optiker, forretning, bord, briller

optiker, butik, udstilling, briller, vindue, butiksvindue