Få de rette briller hos Brandts Optik i Odense

Brandt Optik

Briller skal selvfølgelig klæde dig. Men faktisk også være en forlængelse af dig og din personlighed. Så derfor er det vigtigt, at du vælger briller efter din egen smag og ikke bare tilfældigt. De skal nemlig også være effektive og give god komfort.

Hos Brandts Optik kan vi med vores ekspertise hjælpe med at finde de retter briller til dig. Så kom ind forbi butikken og prøv vores store udvalg!

Forskellige brilletyper

Med så mange valgmuligheder, kan det være svært at finde det rigtige par briller, for de skal nemlig passe til dit ansigt. Både til din hudtone og hårfarve. Eksempelvis passer naturlige og rolige farver bedst til dig med lyse toner. Hvorimod stærke farver som sort og pastelfarver passer bedre til personer med mørke toner. Nedenunder ses en guide til din ansigtsform, som kan give et praj om, hvilken brilletype du bør vælge:

  • Rundt ansigt: briller med højde giver længde til ansigtet
  • Ovalt ansigt: passer til de fleste brilletyper, så længe de flugter med øjenbryn og kindben
  • Firkantet ansigt: briller med runde kanter giver et blødere udseende
  • Langt ansigt: bredde briller og lavt placerede stænger
  • Hjerteformet ansigt: briller med tyngde forneden og lavt placerede stænger

Selvfølgelig er det forskelligt, hvad der er klædeligt, så derfor anbefaler vi altid, at man prøver brillerne før et køb.

Stort sortiment hos Brandts Optik i Odense

Hos Brandts Optik i Odense har vi et stort sortiment af briller til dig. Uanset om du skal bruge dem som aflastning til kontaktlinser, til læsning, til arbejdet eller til sport, så har vi alle muligheder til dig. Så smut ind forbi vores butik og bliv inspireret, så du kan få en komfortabel investering. Vi hjælper med at finde briller i din stil med den rette effekt i forhold til din synsnedsættelse.