Få hjælp til synstræning hos lj Optik i Odense

Vidste du, at du kan træne dit syn til at blive bedre? Med synstræning kan dit syn nemlig blive stærkere, for faktisk er dit syn ikke dømt til at være, som det er nu.

I lj Optik i Odense har vi bred erfaring med at give optimal synstræning, så du kan træne dit syn til at blive bedre, så du med tiden måske kan undgå besværet med briller og kontaktlinser.

Sådan foregår synstræning

Du skal først igennem en specialiseret synsprøve, der viser, om du har behov for synstræning. Og hvis du har nogle af følgende symptomer, bør du overveje at bestille en prøve:

  • Dobbeltsyn
  • Træthed ved læsning
  • Manglende koordination
  • Motoriske problemer
  • Hvis du har svært ved at bedømme afstand eller fokusere

Træningen handler først og fremmest om at få øjnene til at fungere bedre sammen, altså at forbedre samsynet. For uden øjnenes samarbejde kan du nemt opleve problemer som hovedpine, koncentrationsbesvær, fokuseringsbesvær og læsevanskeligheder. Derfor er det klogt at træne samsynet, så du måske slipper for behovet for styrke til dine øjne.

Et træningsforløb foregår både hjemme og med din optiker. Du får forskellige øvelser, som med tiden øges i sværhedsgrad, og som tager 15-30 minutter at lave dagligt. Træningen giver oftest hurtige resultater, og din udvikling kontrolleres løbende, så vi kan følge dine fremskridt i processen. Hele forløbet tager normalt mellem 4 og 12 måneder.

Synstræning virker hos lj Optik i Odense

Hos lj Optik i Odense kan du komme ind og få lavet synsprøven, der afgør, om du har behov for synstræning. Herefter tilbyder vi et forløb i synstræning, der vil gavne dit samsyn, så dine øjne bliver bedre til at samarbejde. Vi er eksperter inden for synstræning og får gode resultater, så hvis det lyder som noget for dig, så kom forbi butikken.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING