Find det rette brilleglas hos Brandts Optik i Odense

 

Brilleglasset i dine briller skal først og fremmest hjælpe dig med at se optimalt. Det skal passe til dig og din synsnedsættelse. Derfor er det vigtigt at finde brilleglasset med den rette styrke, der får dig til at se ordentligt.

Hos Brandts Optik har vi flere slags glastyper fra mærket Rodenstock. Hvilken glastype du skal vælge, afhænger af hvad du skal bruge brillerne til. Derfor råder vi dig til at komme forbi butikken, så vi kan hjælpe dig med at finde dit rette brilleglas – du kan også booke en tid her.

Der er mange muligheder når du skal vælge glas og de forskellige mærker har deres fordele – derfor fører vi også glas-mærket Essilor, så du har endnu flere valgmuligheder for præcis den glastype du ønsker. Vi kan rådgive dig om de forskellige løsninger.

Brilleglas med enkelt- eller flerstyrke i Odense

Brilleglas med enkeltstyrke sørger for, at hele glasset har samme styrke, mens flerstyrkeglas har forskellige styrker i glassets felter. Det hjælper dig typisk, hvis du både har svært ved at se langt væk og tæt på. Rodenstock glassene tilpasses dit syn, og vi har mange muligheder for at optimere glassene med både enkeltstyrke og flerstyrke, så du får det præcist som du vil have det.

DNEye

Med vores Rodenstock DNEye scanner bliver endnu flere individuelle data indarbejdet i fremstillingen af dine Rodenstock glas, så du kan udnytte dit fulde synspotentiale. DNEye Scanneren måler automatisk og meget præcist alle optiske afvigelser i øjet for alle synsområder. Der er ganske få af disse maskiner sat op i Odense og den ene af dem står her i butikken på Skibhusvej.

Med brilleglas optimeret med Rodenstock DNEye scanningen ser du verden med dit fulde synspotentiale. Fordelene er et skarpere syn med større kontraster. Det er en gevinst især i skumringen, men også dit farvesyn forbedres. Derudover åbnes dit synsfelt endnu mere i dine nye briller. Du kan drage fordel af DNEye målingen med Biometric Intelligent Glasses – også kaldet B.I.G. – læs mere om B.I.G. glassene her