Find briller til dine børn i Brandts Optik i Odense

Når dit barn starter i skole er det vigtigt at være opmærksom på de almindelige gener der ses ved synsbesvær, som f.eks. hovedpine, nakkespændinger, koncentrationsbesvær og trætte øjne. Desuden kan problemer med læsning og indlæring også give anledning til et synstjek, da barnet ikke nødvendigvis klager over direkte symptomer, men indirekte finder det svært at bruge øjnene og derfor møder problemer.

Vi kan foretage synstest på børn fra barnet fylder 10 år – hvis barnet er yngre, foregår synsprøven altid ved en øjenlæge. Vi har mange forskellige stel til børn i alle aldre. Vores hovedprioritet er selvfølgelig, at barnet skal kunne se optimalt med brillerne, men det er også vigtigt at de er behagelige, kan blive siddende selvom barnet er aktivt og kan holde til lidt af hvert. Desuden har vi en del stel, som er fri for BPA, fri for phthalater og bionedbrydelige. Vores kollektion opdateres løbende.

Hvis dit barn har ønske om kontaktlinser i stedet for briller kan vi også her hjælpe med råd og vejledning, oplæring i korrekt brug samt abonnement og bestilling af linser.

Kom forbi til en snak og et kig, så finder vi den bedste løsning for dit barn – book tid her

barn, briller, smiler, pige