Beskyt dine øjne med solbriller fra Brandts Optik i Odense

Solbriller går aldrig af mode og de er smarte, uanset om solen skinner eller ej.

Vores designersolbriller er nøje udvalgt. De er nemlig af højeste kvalitet og derudover har de et unikt og lækkert look, der vil give dig moderigtig beskyttelse mod solens skarpe stråler året rundt. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til din ansigtsform, kan vi også give dig vejledning herom.

Faktisk kan vi også slibe solbrilleglas i almindelige brillestel, hvis du falder for et andet stel i butikken eller selv har et stel liggende, du tænker kunne være flot som solbrille.

Solbriller med styrke

Det er selvfølgelig vigtigt at du kan se med dine solbriller, selvom du har brug for styrke. Derfor kan vi altid tilbyde dig at sætte glas med dine styrker i dine solbriller.

Den anden mulighed er clip-on solbriller, som vi kan lave til din eksisterende brille. Så kan du nemt sætte solbrille-delen udenpå dine briller, når du har behov for det – og tage dem af igen, når solen ikke lige er fremme.

Solbriller og sport

Hvis du har brug for specielle glas til din sport, kan vi hjælpe med dette. Det kan f.eks. være polariserede glas der mindsker refleksioner fra vand.

 

UV beskyttelse

Hvis du opholder dig i stærk sol i længere tid er det en god idé at beskytte dine øjne mod UV lys. Der er især hvis du er på ferie sydpå, opholder dig meget på vandet eller står på ski. For voldsom eksponering kan give øjenskader og på sigt føre til øjensygdomme.

De fleste solbriller er med god UV beskyttelse, men du kan komme ud for, at nogle ikke beskytter øjnene ordentligt – dette er særligt skidt, fordi det mørke glas får dine pupiller til at udvide sig, og dermed være mere modtagelige overfor det skadelige lys og mere udsatte. Hvis du vil være sikker skal du spørge hvor god UV beskyttelsen er i dine solbriller, når du køber dem.

Vi sælger selvfølgelig kun solbriller med god UV beskyttelse i butikken – også i vores billigste solbriller!

De fleste glas vi sælger, når du køber briller her, er også med UV beskyttelse.