Solbriller med UV beskyttelse mod UV stråling i Brandts Optik i Odense

Nogle solbriller er bedre end andre. De er aldrig ens, da nogle par er bedre til at beskytte dine øjne mod solens UV stråler end andre. Derfor er det vigtigt at få solbriller med høj kvalitet, så du har en høj UV beskyttelse.

Hos Brandts Optik i Odense har vi et stort sortiment af solbriller med UV beskyttelse i høj kvalitet, som er specifikt udvalgt til at beskytte dine øjne.

Information om UV stråling

Måske du ofte har hørt, at solbriller beskytter mod UV stråler fra solen. Men måske du ikke helt ved, hvad strålerne egentlig er. Og det kan være brugbar viden, hvis man gerne vil opnå optimal beskyttelse. For uden beskyttelse kan det give anledning til skader og øjensygdomme.

Solens stråler har forskellige bølgelængder, og disse typer solindstråling er du udsat for som menneske:

  • UV stråling: kan hverken ses eller føles
  • Synligt lys: det, vi ser som sollys
  • Infrarød stråling: varmen, som vi mærker fra solen

Ozonlaget frasorterer heldigvis nogle af de mest skadelige UV stråler, men de længste bølger vil stadig nå ned til jorden. Solbriller med et ekstra lag beskyttelse mod solens stråling er derfor en god ide. For når man hverken kan se eller føle strålerne, kan det være svært at vide.

Find solbriller med UV beskyttelse hos Brandts Optik i Odense

På længere sigt kan solens stråler fremkalde øjensygdomme som grå stær og tågede hornhinder, og som skutte skader kan du få sneblindhed og svejseøjne. Så solbriller med UV beskyttelse vil helt sikkert mindske risiciene, så du trygt kan færdes ude i al slags vejr. Så slipper du for at bekymre dig om dine øjnes helbred. Så kom ind forbi Brandts Optik i Odense, og få vejledning til, hvordan du bedst får UV beskyttelse til dine øjne.

 

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu