Få solbriller med styrke hos Brandts Optik i Odense

Solbriller skal ikke kun være lækre og flotte. De skal også give dig den ultimative beskyttelse mod solens stråler og samtidig sørge for, at du ser optimalt. Hos Brandts Optik i Odense tilbyder vi solbriller med styrke, som du kan bruge året rundt som beskyttelse for dine øjne. De sørger for, at du ser godt med fuld beskyttelse og et flot udseende.

Forskellige typer glas til dine solbriller med styrke

Vi tilbyder flere forskellige typer styrker i glasset i dine solbriller, så du bedre kan finde det rette par til dig. Vi tilbyder blandt andet:

  • Solbriller med flerstyrkeglas: så kan du se tingene tæt på og langt væk, når solen skinner
  • Solbriller med enkeltstyrkeglas: har samme styrke og beskytter også øjnene
  • Solbriller med polaridglas: mindsker generende refleksioner fra vandoverflader i solen
  • Solbriller med clip-on: solbrilleglas, som du klipper på dine nuværende briller, som du har mulighed for at vippe ned og op

Således kan du sagtens få din styrke i solbriller. Og du behøver ikke være bange for øjenskader eller for at skulle knibe øjnene sammen for at kunne se noget udenfor. Behageligt og effektivt.

Sommerklar i Odense

Vi er hos Brandts Optik i Odense eksperter i at finde solbriller med styrke til dig og dit synsbehov. Vi hjælper også med at finde parret, der matcher din hudfarve og din ansigtsform. Så du kan trygt stole på at komme til at føle dig moderne året rundt selv med solbriller med styrke i. Og vi har naturligvis en masse muligheder at vælge i mellem med forskellige farver og former.

Så bliv sommerklar med et par solbriller med styrke ved at komme ind hos Brandts Optik i Odense, hvor du vil blive inspireret. Vi hjælper dig med at finde parret, der passer til din sommerstil!

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER