Find din stil hos Brandts Optik i Odense

Det vigtigste, når du skal finde et par briller, er, at de er lige efter din smag. Selvfølgelig skal de afhjælpe dine synsvanskeligheder og få dig til at se godt, men de skal altså også være efter din stil.

Hos Brandts Optik i Odense er vi eksperter i at finde brillerne til dig. De skal nemlig være en forlængelse af din personlighed, og derfor har vi et stort udvalg. Både af solbriller, almindelige briller og designerbriller af både dansk og udenlandsk design. Så find din stil hos Brandts Optik i Odense.

Du hænger sammen med din stil

Mange faktorer spiller ind, når du skal finde din stil hos en optiker. Derfor er det en god ide at finde ud af visse ting på forhånd, inden du kommer ind i butikken for at søge efter briller. Du kan eventuelt også tage en samtale med en af vores optikere, som vil hjælpe dig i junglen af det store brilleudvalg. Men først er det smart at finde ud af følgende:

  • Din ansigtsform (ovalt, firkantet, trekantet, dråbeformet)
  • Din farveskala (hudfarve, hårfarve)
  • Din farvetone (lyse eller mørke farver, øjenfarve)
  • Til hvilket formål du skal bruge brillen (arbejde, sport, læsning)

Din stil kan selvfølgelig være helt uafhængigt af både din form og dine farver, så derfor anbefaler vi altid, at du kommer ind i butikken for at prøve brillerne inden købet.

Få inspiration til din stil hos Brandts Optik i Odense

Din personlighed hænger helt sikkert sammen med valget af dine briller, så tag endelig den med i dine overvejelser. Uanset om du er til det klassiske, det enkle og simple eller til det unikke og sprudlende, har Brandts Optik i Odense det, du søger. Så kom ind i butikken og find din stil hos os. Vi hjælper dig med din personlige stil!

DOWNLOAD STIL GUIDE