Få dansk design briller hos Brandts Optik i Odense

Selvom briller selvfølgelig skal hjælpe på dit synsbesvær, skal de også være komfortable for dit ansigt og få dig til at se godt ud. De skal nemlig passe til både din ansigtsform og hudfarve. Derfor har vi hos Brandts Optik i Odense valgt at have et bredt sortiment af briller med dansk design. Mange danske designere målretter nemlig brillerne til det nordiske look, så det især kan klæde dig som dansker. Men naturligvis kan alle bære briller af dansk design, da udtrykket er gjort helt unikt, og kvaliteten er i top!

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Forskellige slags briller med dansk design

Hos Brandts Optik i Odense har vi et stort udvalg af briller med dansk design. Deres unikke look kommer blandt andet til udtryk hos mærker som disse:

  • Fleye: her er der taget udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Nysgerrighed, entusiasme og humor vægtes også højt i designet af disse briller.
  • Thomsen Eyewear: blander det originale med det moderne look, og et godt stel-design forekommer, når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Stabile og lette materialer er ofte brugt i dette design som rustfrit stål og titanium.

Begge mærker er moderne mærker, som er velkendt af flere og flere købere.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Vi bevarer det danske design i Odense

Frygt ej, for hos Brandts Optik i Odense bliver vi ved med at have masser af briller med dansk design. Det er nemlig en mærkesag for os at kunne tilbyde lækre og kvalitetsbevidste briller til dig. Så uanset om du specifikt leder efter dansk designede briller, eller om du bare er nysgerrig, garanterer vi, at du helt sikkert kan finde et par hos os! Så kig ind forbi butikken, og find brillerne til dig.